MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, pentru mama, iubit, copii

de:
15 aug. 2014
3 afișări
MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, pentru mama, iubit, copii

MESAJE SF MARIA FRUMOASE: Peste 2,2 milioane de români, în special femei, îşi aniversează ziua onomastică. Vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE DE SFÂNTA MARIA, pe care să le trimiteţi tuturor celor dragi.

MESAJE SF MARIA SCURTE. La multi ani si Sfanta Maria sa te calauzeasca mereu!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

MESAJE SF MARIA HAIOASE. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine! Sa ai parte de implinire si de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „la multi ani”!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Îti doresc sa ai o zi plina de impliniri si o viaţă fără regrete. La multi ani!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE pentru prieteni. O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc. La mulţi ani, Marioara!

MESAJE SF MARIA. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! „La multi ani!”

SF MARIA. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE SF MARIA SCURTE. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

MESAJE SF MARIA 2014. Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule/iubitule!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Fecioara Maria, al cărei nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi! La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. Ti-ai schimbat si sacrificat viata pentru a da nastere unui vis, pentru a creste un vis, pentru a te bucura de acest vis. Si ma bucur mama, sa stiu ca eu sunt visul tau! Poate ca nu toate mamele vin din lumea sfintilor, dar tu mama sigur vii din lumea Sfintei Marii, al carei nume il porti! La multi si fericiti ani de cautare a luminii pentru puiul tau!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori,

Noroc si bucurie!

La Multi Ani!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: La multi ani!

URĂRI SF MARIA. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!

URARI DE SF MARIA PENTRU COPII

MESAJE SF MARIA PENTRU COPII. Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA SCURTELa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE SF MARIA 2014. Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PARINTI

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani! Te iubim!

MESAJE SF MARIA PENTRU MAMA. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani, mama!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

MESAJE,URARI DE SF MARIA PENTRU IUBITA/IUBIT

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBIT. Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria! La multi ani!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBIT. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

MESAJE, URARI DE SF MARIA PENTRU PRIETENI

MESAJE SF MARIA. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!

Cookies