BAZAR

MESAJE SF GHEORGHE. Cum să le urezi celor dragi „LA MULŢI ANI”, DE SF GHEORGHE

URĂRI de SF. GHEORGHE: Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si numai bucurii! La multi ani fericiti!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

URĂRI SF GHEORGHE. Cu ocazia sărbătorii zilei onomastice, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE. Sa ai parte de tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie! La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

URĂRI SF GHEORGHE. O viata plina de impliniri si de realizari. La multi ani, Geta!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Iti doresc cea mai frumoasa zi onomastica din cate ai avut si o viata frumoasa in continuare. La multi ani, George!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Liliac inflorit, iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Gheorghe!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Draga Georgeta, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. La multi ani Georgiana! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!

URĂRI de SF. GHEORGHE: De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

URĂRI de SF. GHEORGHE FACEBOOK: Tuturor celor care îşi serbează astăzi ziua onomastică le urez multa sanatate, bucurii si implinirea tututor dorinţelor! La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

MESAJE SF GHEORGHE. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button