BAZAR

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Trimite-le o urare de SFÂNTUL GHEORGHE celor dragi!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

URĂRI de SF. GHEORGHE: La mulți ani și fie ca SF GHEORGHE să te călăuzească mereu!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

URĂRI de SF. GHEORGHE: Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La Multi Ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Sa ai parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie. La multi ani, George!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe!

URĂRI de SF. GHEORGHE: Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătate, iar prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

URĂRI de SF. GHEORGHE: La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. La Mulţi Ani, Gheorghe! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE SF GHEORGHE 2014. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Să-ţi fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button