BAZAR

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: URĂRI ŞI MESAJE DE SF. ELENA, pentru sărbătoritele din viaţa ta

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Chiar daca peste un milion de femei din Romania si mai mult de o suta de milioane de fete din lume poarta numele de Elena, numai tu esti Elena gandurilor, visurilor si iubirii mele!

MESAJE SF. ELENA: Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfânta Elena, al carei nume il porti, sa vegheze si sa te ajute, in toate clipele vietii tale!!!La Multi Ani !!!La Multi Bani!!!!

MESAJE SF. ELENA ŞI CONSTANTIN: Cu prilejul zilei Sfintilor Imparati Constantin si Elena, as vrea sa stii ca tu si numai tu esti imparateasca visurilor mele!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: In aceasta sfanta zi, va doresc numai bine, multa fericire si indeplinirea tuturor dorinteleor. Fie ca Sf Elena, al cărei nume îl purtaţi, sa va calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI!

 

MESAJE SF. ELENA: Multi ani frumosi si sanatate iti urez, Elena!

Luceafarul si stelele sa-ti poarte trena

De-a lungul vietii tale presarate de-mpliniri ,

S-aduni in suflet numai fericite amintiri.

 

MESAJE SF. ELENA ŞI CONSTANTIN: La mulţi ani, Elena! Sa-mi traieşti cu numele şi să ai parte de multă sănătate, fericire şi împlinire!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Elena!

MESAJE SF. ELENA: Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarii si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, Ileana!

MESAJE SF. ELENA ŞI CONSTANTIN: Acesti trandafiri nu se vor ofili niciodata, iar culoarea lor simbolizeaza dragostea ce ti-o port!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani, Elena!

MESAJE SF. ELENA: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

MESAJE SF. ELENA: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE SF. ELENA ŞI CONSTANTIN: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE SF. ELENA: Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarii si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La mulţi ani, Elena!

MESAJE SF. ELENA ŞI CONSTANTIN: La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani!

MESAJE SF. ELENA: Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button