MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN. Ce URĂRI poţi trimite prin SMS de CRĂCIUN

de:
24 dec. 2015
55 Afișari
MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN. Ce URĂRI poţi trimite prin SMS de CRĂCIUN

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN- URĂRI PRIN SMS pentru cei dragi

Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!

De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN- URĂRI PRIN SMS pentru cei dragi:

Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e la locul lui, Moşul e la treaba lui, să iţi fie ţie bine, acum şi în anul care vine..

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

În deplin consens cu încălzirea globală, îţi urez un călduros Crăciun fericit!

Cu ocazia sfintelor Sărbatori de Craciun, guvernul României aduce la cunoştinţa cetăţenilor introducerea impozitului special pe Sărbatori.

Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă, şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntăreasca, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN- URĂRI PRIN SMS pentru cei dragi:

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!

    Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

    Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, iar bradul e la locul lui, moşul e la treaba lui, să ne fie nouă bine, iaca şi Crăciunul vine. Crăciun ferici!.

    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar Anul Nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Mesaje de Crăciun. SMS-ul Moșului!

    De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

    Odată cu Naşterea Mântuitorului şi în pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. CRĂCIUN FERICIT!


Cookies