MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN 2014

de:
24 dec. 2014
2 Afișari
MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN 2014

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN 2014. A venit vremea sa te lasi invaluit de spiritul Craciunului care te va calauzi cu lumina sa incepand cu aceste zile sfinte si te va face sa fii mai rabdator, mai intelegator, mai bun cu ceilalti. Sarbatori fericite!

Dansul fulgilor de nea sa-ti pastreze vie amintirea copilariei si sa te faca sa retraiesti cu bucurie clipele de inocenta in care il asteptai cu nerabdare pe Mos Craciun. Nu uita niciodata de copilul din tine! Cu siguranta ca acesta inca il asteapta pe Mosu’.

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN.  Lumina sarbatorii nasterii Domnului sa iti alunge grijile si sa iti umple inima de dragostea celor apropiati. Craciun fericit!

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN.  Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti iar la anul care vine sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin!

Nasterea Domnului sa v-aduca pace si liniste sufleteasca,bucurie si-mplinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi. CRACIUN FERICIT!

Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, incepeti sa colindati, si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, cu cadouri si-o urare: un Craciun plin de iubire, sanatate, fericire, mult noroc si impliniri si ani plini de bucurii!

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

MESAJE SCURTE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. URĂRI FRUMOASE DE CRĂCIUN.  Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni, dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni!

Cookies