Mesaje și urări prin SMS de Sfântul Gheorghe

de:
22 apr. 2014
2 Afișari
Mesaje și urări prin SMS de Sfântul Gheorghe

Mesaje și urări de Sfântul Gheorghe: 

MESAJE DE SF GHEORGHE.. Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe!

MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani și fie ca SF Gheorghe să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SF GHEORGHE. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE DE SF GHEORGHE. Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

MESAJE DE SF GHEORGHE. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

MESAJE DE SF GHEORGHE. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE DE SF GHEORGHE.. Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca SF Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

MESAJE DE SF GHEORGHE. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Mesaje de Sf Gheorghe pentru apropiaţi:

La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Mesaje și urări de Sfântul Gheorghe: Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Mesaje de Sf Gheorghe pentru cunoştinţe:

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

Impliniri si satisfactii pentru Gheorghe
Mesaje si urari de Sf. Gheorghe
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!
Traiasca Gheorghe!
Mesaje si urari de Sf. Gheorghe
Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.
La multi ani, George!
Mesaje si urari de Sf. Gheorghe
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!
Sf. Gheorghe sa te calauzeasca
Mesaje si urari de Sf. Gheorghe
La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!
Pentru ca porti numele Sf Gheorghe
Mesaje si urari de Sf. Gheorghe
Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Cookies