BAZAR

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Azi, de ziua numelui iti urez sa ai parte de zile senine si insorite, de fericire si de tot binele din lume!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. Draga ANDREI, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Ca viata ta sa fie plina de succese si bucurie, iti urez sa ai in cale numai flori si-un cer senin si fara nori!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. La Mulţi Ani, ANDREI, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu momente frumoase si impliniri in viitor!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca SF ANDREI, al cărui nume îl porţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară!

Fie ca aceasta zi sfanta sa iti aduca zambete, sanatate, impliniri si multa iubire. La multi ani!

Andreea, iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

Ciocnim un pahar in cinstea ta! Sa ne traiesti, Andrei!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. De ziua ta, iti doresc un buchet de fericire si bucurie care sa iti aduca in fiecare dimineata un zambet pe buze. La multi ani!

La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei. Să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.De ziua Sfantului Andrei, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Astazi este ziua numelui tau, un nume pur si gingas la fel ca tine. Iti doresc numai bine si fie ca Sfantul Andrei sa iti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea.

Felicitări cu ocazia aceastei zile! Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!

Numele ce-l porti de Sfant, sa-ti dea putere si tarie, ani bogati si bucurie! La multi ani, Andreea!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul ANDREI, al carui nume il porti, sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

MESAJE FRUMOASE DE SFÂNTUL ANDREI. Ce urări poţi face celor dragi de Sfântul Andrei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button