MESAJE FLORII. La mulţi ani, Florin, Flori, şi tuturor celor care poartă nume de flori!

de:
11 apr. 2014
69 Afișari
MESAJE FLORII. La mulţi ani, Florin, Flori, şi tuturor celor care poartă nume de flori!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

MESAJE FLORI. O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

MESAJE FLORII. Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La Multi Ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE.  Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

MESAJE FLORII. Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer La Multi Ani unei alte flori.

MESAJE FLORII FRUMOASE. Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Multi Ani!

MESAJE FLORALE. Totul pe lume se schimba doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

MESAJE FLORI FRUMOASE. Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani”!

MESAJE FLORI. Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

MESAJE FLORII. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un „Floricel”.

MESAJE FLORII FRUMOASE. Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA!

MESAJE FLORI FRUMOASE. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

MESAJE FLORALE. Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

MESAJE FLORI. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. La muţi ani, floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

MESAJE FLORALE. Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

MESAJE FLORI FRUMOASE. Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Te iubesc, Florinel, şi îţi doresc un „la mulţi ani” frumuşel!

Cookies