MESAJE FLORII. Cele mai frumoase MESAJE ŞI URĂRI DE FLORII

de:
11 apr. 2014
2 Afișari
MESAJE FLORII. Cele mai frumoase MESAJE ŞI URĂRI DE FLORII

MESAJE FLORII. Astazi este ziua florilor si am rugat adierea vantului sa iti daruiasca un buchet mare stropit cu acorduri muzicale si arome inspititoare. Iti doresc sa ai parte de o zi magica de Florii!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „La multi ani!” unei alte flori.

MESAJE FLORII. Sarbatoarea de Florii sa aduca in casa ta frumusetea si parfumul florilor de primavara. La multi ani!

MESAJE FLORII. Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca o serbezi, in parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de Florii!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Draga… (numele persoanei), esti mica si gingasa, inocenta si frumoasa. De Florii sa ai parte doar de bucurii. La multi ani!

MESAJE FLORII. Multa bucurie, sanatate, ganduri bune si vise implinite celei mai frumoase flori de pe pamant. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Dintr-o lume plina de flori, tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu alaturi de mine. La multi ani, floare draga!

MESAJE FLORII. Fie ca viata ta sa fie ca un buchet de flori: colorata si plina de esente frumoase. La multi ani unei flori speciale!

MESAJE FLORII FRUMOASE. O zi minunata incepe cu o floare, de aceea tu esti prima persoana pe care imi doresc sa o vad in fiecare dimineata. La multi ani!

MESAJE FLORII. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. In aceasta zi speciala iti doresc sa fii gingasa ca un ghiocel, zglobie ca un fluture si fericita ca o pasare libera. La multi ani, draga mea!

MESAJE FLORII. Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Iti urez din adancul sufletului sa ai parte de impliniri, sanatate, dragoste si noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece sa te mangaie ca o raza de soare.

MESAJE FLORII. Exista flori în gradina, exista flori in parc, dar niciuna nu mi se pare atat de speciala ca tine. Esti cea mai frumoasa floare din viata mea si te iubesc enorm.

MESAJE FLORII FRUMOASE. Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana frumoasa atat in interior, cat si la exteriror. La multi ani!

Cookies