Mesaje de Ziua Femeii. Cum să îi spui soției, mamei sau iubitei cât mai original că o iubești

07 mart. 2021
831 Afișari
Mesaje de Ziua Femeii. Cum să îi spui soției, mamei sau iubitei cât mai original că o iubești

Mesaje de Ziua Femeii. Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie încă din anul 1977, atunci când a fost adoptată printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.

Mesaje de Ziua Femeii. Cu toate acestea, Ziua femeilor a fost sărbătorită pentru prima dată la 28 februarie 1909 în New York, SUA, în amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor care avusese loc în 1908.

Astăzi, Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în aproape toată lumea, în unele țări fiind declarată prin lege zi liberă. Dintre aceste țări fac parte Națiunile Unite (193 de state).

Nu există bărbat sau copil care nu dorește să transmită un gând bun pentru soțiile, mamele sau iubitele din viața lor, dar pentru că uneori suntem lipsiți de inspirație, B365 vine în ajutorul celor care vor să transmită mesaje de Ziua Femeii.

Mesaje de Ziua Femeii pentru mamă

  • Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. La mulți ani, mamă!

Mesaje de Ziua Femeii pentru mamă

  • Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mamă!
  • Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…

Mesaje de Ziua Femeii pentru mamă

  • Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume, MAMĂ. La mulți ani!

Mesaje de Ziua Femeii pentru mamă

  • Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe

Mesaje de Ziua Femeii pentru soție

  • Sunt cel mai fericit bărbat! Am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie

Mesaje de Ziua Femeii pentru soție

  • Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!

Mesaje de Ziua Femeii pentru soție

  • Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!

Mesaje pentru iubită

  • Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!

Mesaje de Ziua Femeii pentru iubită

  • Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare și de fiecare pată de verdeaţă pentru că… de dragostea mea necondiţionată de bucuri La mulţi ani, de Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii pentru iubită

  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!

CITEȘTE ȘI: Ce cadouri îşi doresc femeile de 8 MARTIE. Ce le oferă bărbaţii

Cookies