MESAJE DE VALENTINE’S DAY: MESAJE DE DRAGOSTE frumoase, de VALENTINE’S DAY, pentru persoana iubită

de:
11 feb. 2015
0 afișări
MESAJE DE VALENTINE'S DAY: MESAJE DE DRAGOSTE frumoase, de VALENTINE'S DAY, pentru persoana iubită

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Te iubesc atat de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită. Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adâncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Te iubesc, asa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: O doamna adevarata este una care poate face ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine. Te iubesc!

MESAJE DE DRAGOSTE: Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, până la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu… Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte… e prea intens… prea de neînțeles pentru mine, pentru că nu am simțit niciodată până acum așa ceva…

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine – eu sunt acela.

MESAJE DE DRAGOSTE frumoase: Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!

MESAJE VALENTINE’S DAY: Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zâmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta. Te iubesc!

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din pacate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun… Din pacate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc… Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui… Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fară ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea… înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simt, să fiu, pentru sufletul tău de aur, pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange. Te iubesc!

MESAJE DE DRAGOSTE: Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură. Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învatat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste și de a primi în schimb o iubire necondiționată, fericirea ta, reflectată prin zâmbetul tău. Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară. Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am învățat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem, am văzut ca există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățată. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimente fără de care nu aș putea trăi.

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

MESAJE DE DRAGOSTE frumoase: Te am în gând, în suflet și în inimă. Tu ești cel care apare în mintea mea când deschid ochii dimineața, tu ești cel cu care adorm în gând. Tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc… si o spun involuntar, așa simt eu acum si aș fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente pîna la sfârșitul vieții.

MESAJE VALENTINE’S DAY: Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati – in acele momente, orice vorbă, oricât de simplă, poate readuce bucatile laolalta.

Zi de zi în gândul meu se învârt mii și mii de scenarii cu viitorul nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu împreună, să ne întâpinăm cu un zâmbet în fiecare dimineață, iar peste zeci de ani îmi doresc să privești în ochii mei și să vezi tot acea fetiță care te-a iubit și te va iubi mereu.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o! Îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea!

Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că fară tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru că îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, mă îmbrățișezi. Te iubesc enorm şi ești sensul vieții mele.

Toata lumea ar vrea sa fie ca si soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca luna, ca sa-ti pot lumina cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Eşti cea care mereu îmi face surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna. Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără asta TOT nu aş mai putea trăi!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna

MESAJE DE DRAGOSTE: Aș vrea să colorez lumea altfel, cu diferite culori, cu culorile ce predomină între noi, între dragostea noastră, să se iubească toți, cum ne iubim și noi. Ți-aș dărui în fiecare clipă un trandafir, un trandafir roșu, roșu aprins, un roșu al dragostei, al pasiunii. Adorm cu tine în gând, mă trezesc cu tine în gând, traiesc doar cu tine, privind chipul tău de înger simt că ajung în al nouălea cer, acolo sus în rai. Fiindcă raiul ești tu și tot ce ne înconjoară, este zâmbetul tău, sărutul tău ce îmi alină sufletul și inima. Te iubesc foarte mult și sper că vom fi mereu împreună!

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

MESAJE DE DRAGOSTE frumoase: Suntem litere rătăcitoare pe filele vechi și uitate ale unei cărţi, dar împreună am putea înșira în pagină cel mai frumos roman de dragoste. Suntem paleta și pensula… perimate pe rafturile unui pictor, dar împreună am putea picta cea mai superbă operă de artă. Suntem 2 semințe de flori, pierdute în pachetul unui grădinar, dar împreună am putea transforma pământul într-o grădină imensă cu flori din cele mai colorate. Suntem suflete haine și visătoare ce nu au suferit decât eșecuri, dar împreună putem atinge fericirea absolută. Suntem muritori de rînd, dar împreună am putea prinde aripi, cuceri înălțimile și stăpîni universul. Pentru că vreau sa fii cel mai fericit om din lume, pentru că știu că o meriți cu adevărat și pentru că știu că nu am putea exista în singurătate, îți ofer ție ceea ce am mai scump… Inima mea îți aparține!

MESAJE VALENTINE’S DAY: Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata zbura. Eu mi-am gasit ingerul cu care sa pot zbura pentru totdeauna. Te iubesc!

Cookies