MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI HAIOASE de „LA MULȚI ANI” pentru 6 DECEMBRIE

de:
06 dec. 2015
30 Afișari
MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI HAIOASE de

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE:

„La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Nicoleta!”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!”

„Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.” 

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

URĂRI HAIOASE de „LA MULȚI ANI” pentru NICOLAE și NICOLETA, 6 DECEMBRIE:

„Ho-Ho-HO! Să ai parte de zăpadă şi de bucurie-n casă! La mulţi ani! Moş Nicolae!”

„Moş Nicolae m-a sunat, şi tocmai m-a anunţat că anul ăsta te-a sărit pe tine şi vine direct la mine!”

„Îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”

„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

„Bună! Sunt Moş Nicolae! Ţi-ai pregătit bocancii? Vin la noapte să îţi las o duzină de nuiele!”

„Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI HAIOASE de „LA MULȚI ANI” pentru 6 DECEMBRIE:

Sfântul Nicolae, sărbătorit pe 6 decembrie, supranumit „Făcătorul de minuni”, ocrotitorul celor săraci, este unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, numele lui fiind legat de dărnicie şi compasiune, dar şi de cadourile sau „nuieluşa” pe care le pune în ghetuţele copiilor în ajun.

Sfântul Nicolae a făcut minuni chiar din timpul vieţii sale. În timpul călătoriei spre Ţara Sfântă, o furtună puternică i-a speriat pe cei din corabie, dar Nicolae i-a îndemnat pe toţi să se roage lui Dumnezeu, iar furtuna s-a oprit. Tot atunci, Sfântul Nicolae a înviat un tânăr corăbier care căzuse de pe catarg şi se înecase. De asemenea, în Alexandria, Sfântul Nicolae a vindecat mulţi bolnavi şi demonizaţi.

El a salvat cetatea Mira, tot din Lichia, de foamete, arătându-se în vis unui negustor italian pe care l-a îndemnat să vină să-şi vândă grâul acolo.

sursa: mediafax.ro

Cookies