ȘTIRI

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA, AZI

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA:

„Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

„Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi şi nu numai.Fie ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei”.

„Lustruieşte-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că eşti singură… Moş Nicolae va veni şi îţi va pune în ghetuţe doar zâmbete şi voie bună… să le împarţi apoi în stînga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zîmbet! Să-mi păstrezi unul!”

„Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!”

„Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!”

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA:

„La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!”

„Iti urez La multi ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara”.

„La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca Nimic sa nu-ti lipseasca!”

„Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!”

„La multi ani, plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta”.

„Sper ca Sarbatorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa ne aduca lumina si fericire, intelepciune si speranta si sa ne faca mai buni, sa ne ajute sa daruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiati, dar si celor in nevoie!”

„Azi, de Mos Nicolae imi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca multa zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!”

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA:

„Sa traiti, sa infloriti,
Si intotdeauna sa fiti cuminti,
Cadouri multe sa primiti,
In papuceii lustruiti!”

„Iti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara”.

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. „Ho,ho,ho – aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum – cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?”

„Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit!”

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA:

„La Multi Ani cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae!”

„A venit Mos Nicolae! La Multi Ani!”

„Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase!”

„Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!”

„Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!”

„Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!”

Aproximativ 800.000 de cetăţeni români, dintre care peste 510.000 bărbaţi şi peste 280.000 femei, poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae.

MESAJE DE SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI FRUMOASE DE „LA MULȚI ANI” PENTRU NICOLAE ȘI NICOLETA:

Din totalul româncelor care îşi sărbătoresc ziua numelui sâmbătă majoritatea se numesc Nicoleta. Există și românce cu numele: Niculina, Nicolina, Niculita, Niculiţa, Nicole sau Nikole. Mai puține femei se numesc Nichi, Nikko, Nikka, Nikke, Nikki sau Nikky.

Majoritatea bărbaţilor care îşi sărbătoresc onomastica respectiv se numesc Nicolae. Alţi poartă numele Niculai, Neculai, Nicuşor sau Niculae. Mai puțini numesc Nic, Nik, Lae, Laie sau Niklas. Printre sărbătoriţi se numără şi care poartă numele Nicolăiţă, Niculăiţă, Culae sau Nicholaus.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button