ȘTIRI

MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE DE SFÂNTA MARIA pentru cei dragi. MESAJE DE SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST

MESAJE SF MARIA. Din totalul celor care îşi aniversează onomastica vineri, aproximativ 1,8 milioane sunt femei. Dacă aveţi rude, colegi sau prieteni care poartă numele de Maria, Marin sau derivate din acestea, vă prezentăm câteva idei de MESAJE ŞI URĂRI DE SF. MARIA.

MESAJE SFANTA MARIA 2014. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

URĂRI DE SFANTA MARIA 2014. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

MESAJE LA MULŢI ANI. Draga mea prietenă, Maria,

Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria!

URĂRI LA MULŢI ANI. Chiar daca ai nume de Sfântă știu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primești cu masa plina. La mulţi ani, Mariana!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

SF MARIA 2014. La mulți ani, Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos!

URĂRI SFANTA MARIA 2014. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

MESAJE SF MARIA. Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile! Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. „O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine! O floare si un „La multi ani” foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!”

URĂRI SFANTA MARIA 2014. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

SFANTA MARIA 2014. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

15 AUGUST 2014. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA 2014. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button