MESAJE DE SFÂNTA MARIA: Cele mai frumoase mesaje și urări de SF. MARIA pentru rude şi prieteni!

de:
14 aug. 2014
28 Afișari
MESAJE DE SFÂNTA MARIA: Cele mai frumoase mesaje și urări de SF. MARIA pentru rude şi prieteni!

MESAJE SF MARIA. URĂRI DE LA MULȚI ANI. La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Să-ţi fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori! O zi de neuitat care să țină o viață!

MESAJE SFÂNTA MARIA. URĂRI SF MARIA. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE LA MULŢI ANI. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

URĂRI LA MULŢI ANI. La Mulţi Ani, Marine! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE SF MARIA. Cu ocazia acestei sărbători minunate, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

SF MARIA. La mulţi ani şi fie ca Fecioara Maria să te călăuzească mereu!

15 AUGUST 2014. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfintei Fecioare Maria, îţi urez multă sănătate şi fericire!

SFÂNTA MARIA 2014. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

URARI DE SFÂNTA MARIA. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume! Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE SF MARIA 2014. Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume şi fie ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

URĂRI SF MARIA. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc ai parte numai de bucurii în viaţă!

MESAJE DE SF MARIA. Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

URĂRI SF MARIA. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. Draga Marian, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

URĂRI DE LA MULŢI ANI. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

SF MARIA. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

15 AUGUST 2014. Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel! Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite! La multi ani fericiti!

SFÂNTA MARIA. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfanta Maria!

URĂRI SF MARIA. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari, iar Fecioara Maria sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

MESAJE SF MARIA 2014. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Cookies