ȘTIRI

MESAJE DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Ce MESAJE să trimiți prietenilor de SFÂNTUL PETRU ȘI PAVEL

MESAJE DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

URĂRI PRIN SMS. MESAJE DE SF. PETRU ȘI PAVEL. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. La multi ani! si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!
 
MESAJE DE SF. PETRU ȘI PAVEL Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!
 
Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
 
MESAJE DE SF. PETRU Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!
 
Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
 
MESAJE DE SF. PAVEL. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!
 
Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: „La multi ani !”
 
MESAJE DE SF. PETRU. Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! „La multi ani!!!”
 
Azi, de Sf.Petru si Pavel, iti urez si eu sa fii iubit si sa ai parte de tot ce iti doresti. Petrecere frumoasa!
 
MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Cu ocazia zilei de nume, noi iti doresc tot binele din lume si mult succes in toate! La multi ani!

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button