MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Trimite-le o urare frumoasă celor dragi!

de:
20 mai 2015
1 Afișari
MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Trimite-le o urare frumoasă celor dragi!

SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. Numele Constantin este de origine latină şi vine de la constans, constantis („constant”, „ferm”).

Elena – străvechiul nume Helene este explicat de unii prin gr. helane („torţă”, „făclie”, dar şi „foc sacru”, la sărbătorile numite Heleneia, dedicate zeiţei Artemis), iar de alţii prin gr. hele „lumina arzătoare a soarelui”.

Sfânta Elena este şi ocrotitoarea arheologilor, datorită demersului ei de a căuta crucea pe care a fost răstignit Iisus Hristos.

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. La mulţi ani! E ziua numelui tău, aşa că îţi urez şi eu tot binele din lume!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

MESAJE DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA.  La Mulţi Ani! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Îţi urez la mulţi ani pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin, al cărui nume îl porţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA.  Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de ziua onomastica!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sf. Constantin si Elena iti dorim sanatate si numai bucurii.

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin şi Elena cât mai frumoasă!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani Constantin/Elena!

URĂRI DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA.  O zi speciala, pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sănătate si numai bucurii!

Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

MESAJE DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!

Cookies