BAZAR

MESAJE DE SF. CONSTANTIN ȘI ELENA: LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SF. CONSTANTIN ȘI ELENA: LA MULȚI ANI! u ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

URĂRI DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia zilei onomastice, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri!

MESAJE ȘI URĂRI SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mângie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La multi ani, cu ocazia zilei de „Sfintii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii si impliniri!

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE SF. ELENA: Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarii si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La mulţi ani, Elena!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, impliniri, realizari si iti uram un sincer „La multi ani!”

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE SF CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

Pe 21 mai 2014 își serbează onomastica toți cei ce poartă următorul nume, căruia trebuie să le urați La mulți ani! – In plus, va prezentam si lista dimunitivelor care rezulta din numele Constantin si Elena, aceasta pentru cei care nu stiu sigur daca una dintre persoanele cunoscute este sau nu sarbatorita in aceasta zi Sfanta:- Pentru Sfantul Constantin: Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel(us), Costelica, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titi(sor), Titel(us), Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta, Tantica, Tanti.
– Pentru Sfanta Elena: Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuta, Ilenus(a), Ilinuta, Leana, Lenuta, Lenus(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button