Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase

de:
21 mai 2014
7 Afișari
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase

Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase * Constantin = Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel(us), Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titi(sor), Titel(us), Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, sau femininele Tanta, Tantica, Tanti.
* Elena = Elina, Ilina, Ileana, Leana, Leanca, Ilinca, Elenca etc., iar ca diminutive: Ilenuta, Ilenus(a), Ilinuta, Lenuta, Lenus(a), Lena, Leni, Lina, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase: Urari, mesaje si felicitari care pot fi trimise celor ce poarta numele de Constantin si Elena:
-Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,s anatate,impliniri si multa iubire! La multi ani!
– Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La multi ani I!!!”
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase: -Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! “La multi ani!!!”
– La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!
– Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer- La multi ani !
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase: -Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani !
– Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!
– Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase: – De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!
– E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!

Mesaje de Sf. Constantin și Elena haioase

Cookies