BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, DE SÂNZIENE: La mulţi ani, Sânziana!

MESAJE DE SÂNZIENE. Mult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica!

URĂRI DE SÂNZIENE. Nu uita sa-ti pui sub perna flori de sanziene! Ursitoarele spun ca-ti vei visa alesul in aceasta noapte! La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. La multi ani cu sanatate! Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!

LA MULŢI ANI, SÂNZIANA! Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapana inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin: toata dragostea mea iti apartine! La multi ani, Sanziana!

MESAJE LA MULŢI ANI. La multi ani, draga Sanziana! Tot ce-i mai frumos pe lume sa fie in sufletul si viata ta! Zanele bune sa-ti calauzeasca pasii in viata!

MESAJE LA MULŢI ANI DE SÂNZIENE – Sanziana, la multi ani de ziua ta! Stii ca plang acum,… da, pentru ca nu pot sa fiu cu tine. Sa te imbratisez si sa-ti dau o sarutare pe obraji,… dar il rog pe ingerul tau pazitor s-o faca pentru mine. Esti un persoana minunata care aduce atata veselie si pace sufleteasca celor in nevoi. Iti multumim pentru asta. Cu toata dragostea, …

MESAJE DE SÂNZIENE – La multi si frumosi ani, Sanziana! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

URĂRI DE SÂNZIENE – Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Sanziana!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS – Sanziana, desi azi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare… La multi ani!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button