BAZAR

MESAJE DE LA MULŢI ANI de Sfântul Vasile. Trimite-le o urare celor dragi!

MESAJE DE LA MULŢI ANI. Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ti multa sanatate si realizari frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor traite si cumpana dintre ani sa te gaseasca mai fericit decat ai fost pana acum si sa ramai asa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vietii. La multi ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, Vasilica!

URĂRI DE SF VASILE. Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani, Vasile!

Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE DE LA MULŢI ANI. Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

MESAJE DE SF VASILE. Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Vasile, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani, Vasile!

MESAJE DE LA MULŢI ANI. Să-ţi dea Domnul sănătate,

Judecată înţeleaptă,

Viaţă lungă pământească,

Ce doreşti să se-mplineasca!

FELICITĂRI DE SF VASILE. La mulţi ani, Vasilica, si să ciocneşti o cupa de şampanie şi pentru noi!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

Multi ani sa ne traiesti, Vasile,
In cartea vietii ti se-adune multe file ,
Si fiecare pagina sa fie plina peste poate
De fericire, de noroc si sanatate.

Tot ce e bun pe lume, Vasilica,
Eu iti doresc si fie ca nimica
Sa nu ti-aduca vreodata suparare,
Iar fericirea ti se-arate fara amanare.

Multi ani si fericire, Vasilica,
Mereu noroc ti-aduca ziulica,
Sa-ti puna Domnul mana-n cap
Si bani sa-ti puna in ciorap.

Noi te iubim cu toti, Vasile,
La sfinti ti-am pus cateva pile
Sa iti aduca orice implinire
Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta, Vasile, avem un dor
Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior,
Si sa iti daruiasca vrand-nevrand sfintitul
O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button