ȘTIRI

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La multi ani! Si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Un cer albastru fără nori în calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani !

LA MULŢI ANI SF. PETRU SI PAVEL. Fie ca în această zi toate necazurile să te ocolească şi dragostea la tine în suflet să poposească! La Mulţi Ani !

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne! La mulţi ani !

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi n-ai avut succes, pentru tot ceea ce ai zidit, dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat îndelung şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viata ta¦La Mulţi Ani!

Fie că sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată !

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. O floare gingaşă şi delicată pentru o persoană care îmi luminează viaţa. La mulţi ani, Petruţa !

MESAJE DE LA MULȚI ANI DE SF. PETRU ȘI PAVEL. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button