MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE 2015. MESAJE DE DRAGOBETE TRISTE, pentru persoana iubită

de:
23 feb. 2015
23 Afișari
MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE 2015. MESAJE DE DRAGOBETE TRISTE, pentru persoana iubită

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE PENTRU EA. Esti departe de mine si acum imi dau seama ca tu esti mai importanta pentru viata decat oxigenul… Te iubesc cu toată fiinţa mea!

MESAJE DE DRAGOBETE TRISTE. Port in suflet o iubire trista, care-mi face pasii grei sa ramana mult in urma ochilor visatori. Nimeni nu-mi mai asterne un zambet la picioare sa-mi fie drumul mai lin, nimeni nu-mi mai spune vorbe frumoase sa-mi fie visele mai luminoase.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE. Iubeste-ma cu un gand,

Cu un singur gand,

Macar o clipa.

Din cand in cand,

Adu-mi aminte

Ca a trecut.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE PENTRU EA. Ti-am prins inima in panza saruturilor mele si am crezut ca vei fi a mea pentru totdeauna. Te-am infasurat in visele si sperantele mele si am sperat ca nu vei dori sa le destrami. Si totusi iata ca vraja s-a risipit.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE. Fara tine, a trai sau a muri e totuna, soarele si zapada coboara din cer impreuna, plansul sau zambetul nu schimba nimic. Nimic nu are sens daca privirile noastre nu se intalnesc, daca nu imi luminezi existenta.

Sunt atat de triste zilele fara tine, ca saruturile pe hartia rece a pozei tale, ci fiecare clipa pierduta din viata mea inima se-mpietreste si mai tare si intr-o zi nu va mai exista decat o poza cu tine inramata intre doua buze de piatra.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE. Sa iubesti…sa-l simti alaturi chiar daca nu e acolo, sa-mparti cu el fara a masura, sa te doara si sa razi impreuna… Asta e tot ce îmi doresc, dar, din păcate, nu pot avea parte de aşa ceva. Sper să-mi asculţi dorinţa şi să te întorci în braţele mele, care sunt goale fără tine.

Iti doresc o zi minunata, un gand plin de dragoste si un sarut, sperand astfel sa ajung la inima ta.

E atat de trist, dar e adevarat, ca momentele frumoase zboara, clipele frumoase trec, raman doar amintirile ce-mi vor spune „a fost o data”.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE PENTRU EL. Cine nu stie sa se uite in ochii persoanei care ii sta in fata, cine nu reuseste sa renunte la cuvinte pentru tacere, cine nu se intreaba daca nu cumva fericirea se ascunde intr-un zambet si o mana intinsa… nu a cunoscut dragostea.

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici macar macat atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE. Mi-as da viata sa te aud spunandu-mi ca ma iubesti. Gandeste-te! Viata mea pentru o minciuna de-a ta…

Intr-o zi ma vei intreba: Ce este mai important pentru tine, eu sau viata ta? Iti voi spune: viata mea. Tu vei pleca atunci supărat, fără să ştii că pentru mine TU esti viata mea!!!

MESAJE DE DRAGOBETE TRISTE. Lacrimile sunt bucati din inima ce declara dragostea si dorul de tine zi de zi. Unde esti azi, de Dragobete, de nu esti langa mine?

Am pierdut o lacrima si dupa ea s-a pierdut un ocean. Am pierdut un vis si dupa el s-au risipit toate. Am pierdut un sarut si dupa el buzele tale. Am pierdut o iubire si odata cu ea te-am pierdut pe tine.

MESAJE DE DRAGOBETE TRISTE. De cand ai plecat tot ce mi-a ramas este o poza si un loc gol in patul meu, pe care nimeni nu-l va ocupa in lipsa ta. Inca te iubesc, dragostea mea! Ma rog ca de Dragobete sa te intorci la mine!

Undeva, intr-un colt al lumii esti tu, jumatatea mea. Te caut… te caut mereu, dar nu te găsesc şi, cu toate astea, te iubesc.

As vrea sa-ti fiu patura, as vrea sa-ti fiu haina ce o porti, as vrea sa-ti fiu perna sub cap, vreau sa fiu in jurul tau, vreau sa te tin strans in brate, dar ştiu că toate acestea vor rămâne doar nişte dorinţe pentru că tu nu vrei să-mi fii alături.

MESAJE DE DRAGOSTE TRISTE. De la o vreme ma doare inima si ma gandeam sa ma duc la cardiolog. Apoi mi-am dat seama ca mi-e dor de tine pentru că nu eşti lângă mine.

Cookies