BAZAR

MESAJE DE DRAGOBETE 2015: MESAJE DE DRAGOSTE, DE DRAGOBETE, pentru persoana iubită

MESAJE DE DRAGOBETE. MESAJE DE DRAGOSTE. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

MESAJE DE DRAGOSTE. Tu ești visul meu, unicul meu vis. aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet.

MESAJE DE DRAGOBETE. Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy DRAGOBETE!

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. Am doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!

Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar e mai bine că nu sunt, pentru că m-aș fi topit deja.

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Dragobete!

Daca cineva iti spune „te iubesc” tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune, ci se simte.

MESAJE DE DRAGOBETE. MESAJE DE DRAGOSTE. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața

MESAJE DE DRAGOBETE. Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre. Opt litere, doua cuvinte, un singur inteles: Te Iubesc!

MESAJE DE DRAGOSTE. Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer „Te iubesc”!

 MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!

Daca as avea o floare de cate ori m-am gandit la tine, m-as putea plimba printr-o gradina nesfarsita.

Dacă nu mă gândesc decât la tine înseamnă că te iubesc? Dacă te visez în fiecare noapte înseamană că te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine singuri într-o pădure înseamnă că te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa!

MESAJE DE DRAGOBETE. MESAJE DE DRAGOSTE. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.

MESAJE DE DRAGOBETE. Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu pentru toti el are acelasi inteles.

MESAJE DE DRAGOSTE. Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire pe toţi poeții din lume. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin dupa o dimineata innorata, ca roua in zori de zi, ca razele soarelui de primavara, ca florile din luna mai; vocea ta imi aduce bucurie in suflet si gândul la tine liniste. Te iubesc!

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EA. Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button