MESAJE DE DRAGOBETE, AZI, 24 FEBRUARIE 2015. Mesaje de dragoste pentru persoana iubită, de DRAGOBETE

de:
24 feb. 2015
1 Afișari
MESAJE DE DRAGOBETE, AZI, 24 FEBRUARIE 2015. Mesaje de dragoste pentru persoana iubită, de DRAGOBETE

MESAJE DE DRAGOBETE. De Dragobete, îndrăgostiţii vor să le transmită partenerilor sentimentele lor şi se pregătesc din timp cu MESAJE DE DRAGOSTE pe care să le trimită celor dragi cu ocazia sărbătorii de DRAGOBETE. Vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE DE DRAGOSTE:

MESAJE DE DRAGOBETE PENTRU EL. Langa tine simt ca ma topesc ca un cub de gheata, ca ma transform intr-o alta stare naturala, in fapt sunt aceeasi, invaluita de iubire…

MESAJE DE DRAGOSTE PENTRU EL. Te iubesc din toata inima – imi trebuie 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult. Voi incepe de azi, de Dragobete, sa-ti arat cât de mult de iubesc.

Te-a ales inima, nu stiu dupa ce criterii. Nu stiu cum ai reusit sa o deschizi, sa-i dai aripi, sa o faci sa rada fara voia mea. Te iubesc!

Doar tu poti sa îmi readuci zambetul pe faţă chiar şi în cele mai triste clipe, doar tu ştii sa alungi norii şi sa ma gasesti in intuneric. Tine-ma in palma ta o vesnicie, pentru că eu te voi iubi mereu!

MESAJE DE DRAGOSTE PENTRU EL. Dragostea mea, lasa-ma sa-ti arat cat de mult te iubesc, lasa-ma sa-ti saut buzele tale fierbinti, lasa-ma sa te fac fericit cum nici nu-ţi poţi imagina.

Sa te indragostesti e o minune, sa ramai indragostit e un miracol, promit să păstrez pentru tot restul vieţii acest miracol care a apărut în viaţa mea de când eşti lângă mine.

MESAJE DE DRAGOBETE. Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine…

MESAJE DE DRAGOBETE. Draga mea prietena, tu esti cea care ma asculta nu din interes sau simpatie, tu esti oglinda in care ma pot uita daca as fi sau nu imbracata, daca as fi sau nu fericita, daca as fi sau nu alaturi de tine…

MESAJE DE DRAGOBETE. Întotdeauna mirosul de scortisoara imi aduce aminte de bunica, de copilarie, de povesti, de minuni, „minuni adevarate”… Mi-e dor de bunica şi de clipele fericite pe care le petreceam mereu împreună. Sa fii fericită, draga mea prietenă!

Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un BMW decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetii şi ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

MESAJE DE DRAGOBETE. Fie ca prietenia noastra sa dainuiasca o viata!

MESAJE DE DRAGOBETE. Am o super reteta de tort: o ora de saruturi dulci, 100 grame iubire, o banana, 2 oua, 15 minute amestec, un geamat lung, 10 picaturi de frisca! Ce zici? O facem?

MESAJE DE DRAGOBETE. Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

Cookies