MESAJE DE CRĂCIUN TRADIŢIONALE şi MESAJE DE CRĂCIUN AMUZANTE

de:
24 dec. 2015
11 Afișari
MESAJE DE CRĂCIUN TRADIŢIONALE şi MESAJE DE CRĂCIUN AMUZANTE

MESAJE DE CRĂCIUN TRADIŢIONALE şi MESAJE DE CRĂCIUN AMUZANTE:

L-am văzut pe Moș Crăciun azi noapte, venea tare de departe, cu un sac mare în spate, să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos! Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!

Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

Fie ca sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

L-am văzut urcând pe coș, cu tupeul lui de Moș. Și în sac avea de toate: bani, noroc și sănătate. Sigur vine și la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă, şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntărească, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

MESAJE DE CRĂCIUN TRADIŢIONALE şi MESAJE DE CRĂCIUN AMUZANTE:

Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și să ai bani în buzunare!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!

Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun Fericit!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbatori Fericite!

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun și cu dragostea creștină, să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață, mult noroc s-aveți în viață. La Mulți Ani cu Sănătate!

Iți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult in viitor! La mulți ani! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!

Cookies