MESAJE DE CRĂCIUN 2014 pentru iubit și MESAJE DE CRĂCIUN pentru prieteni -URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN

de:
24 dec. 2014
353 Afișari
MESAJE DE CRĂCIUN 2014 pentru iubit și MESAJE DE CRĂCIUN pentru prieteni -URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN

MESAJE DE CRĂCIUN pentru iubit și MESAJE DE CRĂCIUN pentru prieteni – URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. Uite câteva MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT, selectate de divahair.ro:

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Craciun.

Sunt nerabdatoare sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt incantata sa am in preajma mea o fiinta speciala ca tine intr-o perioada magica a anului.

Iti voi pune toata dragostea mea in cadoul de Craciun. Te iubesc si vreau sa petrecem impreuna ajunul sarbatorii. Craciun fericit, iubitul meu!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. Inainte sa te cunosc toate zilele erau la fel pentru mine. Acum, ca imi esti iubit, este important sa fim impreuna in fiecare zi, pentru ca vreau sa-ti arat cat de mult te iubesc. Craciun fericit!

Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!

Sarutul tau pasional va fi cel mai frumos cadou de Craciun, asa ca vino si saruta-ma. Vreau sa simt toata dragostea ta.

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. As vrea sa ma ascund printe cadouri, globuri si beteala, sa ma descoperi in noaptea de Craciun si sa ma consideri cel mai de pret cadou al tau primit vreodata.

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

„Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

Cookies