MESAJE DE CRACIUN HAIOASE. Ce mesaje hazlii să trimiți prietenilor de Crăciun – URĂRI PRIN SMS 2014

de:
24 dec. 2014
8 Afișari
MESAJE DE CRACIUN HAIOASE. Ce mesaje hazlii să trimiți prietenilor de Crăciun - URĂRI PRIN SMS 2014

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE, MESAJE DE CRĂCIUN HAZLII, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum! 

Bradul asta verde mare, parca nu mai are stare si-as mai vrea sa dau ceva dar te-astept pe dumneata, sa-mpartim un cadouas, ca de tu ai fost om harnic, Mos Craciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Mos Craciun o sa te uite! 

Ai si tu o viata lunga, suficient cat sa-ti ajunga, dar de-ai fi putin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri ma refer, pe care nu le dai de fel 

Nu te supara ca nu a nins anul acesta de Craciun, pentru ca ninsoarea vine odata si cu o factura mare la gaz si nu mai poti sa cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ti trimite un mesaj plin de urari calde

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE, MESAJE DE CRĂCIUN HAZLII, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit

Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Daca anul acesta Mosul nu a venit la tine, nu inseamna ca te-a uitat si nici ca nu ai fost cuminte. Inseamna ca pur si simplu nu esti genul care sa primeasca lucruri pe gratis!

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE, MESAJE DE CRĂCIUN HAZLII, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Sa va fie casa, casa

Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE, MESAJE DE CRĂCIUN HAZLII, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

De o cauti pe Scufita, sa stii n-are rochita, ci e alba-n cap si plina de trac, e o Craciunita, intr-o mini fustita si face cadouri, pline de favoruri si de ai fost cuminte, poate te va lua aminte 

MESAJE DE CRACIUN HAIOASE, MESAJE DE CRĂCIUN HAZLII, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Cookies