ȘTIRI

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE:Ce URĂRI PRIN SMS să le trimiți celor dragi de CRĂCIUN 2014. LA MULȚI ANI

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Dorim ca Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca.Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an.Sarbatori binecuvantate!

Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !

CRACIUN BINECUVANTAT SI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCA IN INIMA FIECARUI ROMAN Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Ȋn seara asta ȋngerii coboarӑ, cu Vestea Bunӑ te ȋnconjoarӑ, amintindu-ţi de Isus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel nӑscut ȋn ieslea cea sӑracӑ, loc ȋn inima Ta sӑ-şi facӑ. Sӑrbӑtori Fericite şi numai bucurii

Fie ca lumina lui „ISUS” sa iti patrunda inima si sufletul …..

El sa se nasca si in inimile noastre ca sa avem viata si putere ca sa’i Multumim ‘ pent’ru orce zi buna dar si pt zilele in care ni se pare ca nu mai avem putere ….

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite

Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate

La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace

La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii!

Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Pe cararea ninsa ce duce catre Noul An, iti astern cuvinte calde sub bradul de Craciun: bucurie, voie buna si multa sanatate!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti.

Mos Craciun bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului

Sarbatoarea Craciunului sa va deschida inimile cu cheia fericirii spre bine!

Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.

MESAJE DE CRĂCIUN FRUMOASE, URĂRI PRIN SMS DE CRĂCIUN 2014


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button