Mesaje de Crăciun. Cele mai amuzante și cool felicitări și urări

23 dec. 2021
3380 Afișari
Mesaje de Crăciun. Cele mai amuzante și cool felicitări și urări
Mesaje de Crăciun. Cele mai amuzante și cool felicitări și urări. Sursa foto: Unsplash

Sărbătorile nu ar fi complete fără o mulțime de lucruri: de la cozonac, la vin fiert, cadouri și ... mesaje de Crăciun. În cazul în care sunteți departe de prieteni sau de cei dragi, le puteți trimite prin social media sau mesagerie un gând bun, sau poate o urare haioasă care să le arate că vă gândiți la ei. Astfel, v-am pregătit o serie de urări care să vă ofere inspirația necesară pentru aceste sărbători.

Desigur, au apărut clișee și în lumea modernă, a mesajelor de Crăciun digitale. Lumea a început să se plictisească de veșnicul „Fie ca…”, motiv pentru care din ce în ce mai multe persoane caută mesaje cât mai unice și mai speciale ca să transmită cele mai bune gânduri cu ocazia Crăciunului.

Mesaje de Crăciun. Cele mai amuzante urări

Vă prezentăm mai jos unele dintre cele mai amuzante și neobișnuite mesaje de Crăciun, care aproape sigur îi vor face pe cei dragi să zâmbească în momentul în care le primesc.

  • Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…
  • Dacă nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!
  • Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le încurci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!
  • Anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs! Sărbători fericite!
  • De Crăciun este ca la serviciu: faci toată treaba, dar tipul gras, îmbrăcat în costum, primește toate laudele. Crăciun fericit!
  • De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun
  • Sărbători fericite şi-un brad cât mai frumos / Să vină Moșu’ cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Urări de Crăciun pentru familie și prieteni

  • L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!
  • Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!
  • Bogăție câtă vreți, sănătate pentru toți, iar la anul care vine, să vă fie și mai bine!
Cookies