MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Urează-le celor dragi „Sărbători fericite!”

de:
23 dec. 2014
41 Afișari
MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Urează-le celor dragi

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.

Fulg de nea, fulg de nea se opreste in fereastra ta si anunta ca la drum se porneste Mos Craciun, incarcat cu daruri multe pe copii sa-i asculte, sa auda colinde de Craciun care vestesc un an mai bun!

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Sunetul de zurgalai se aude in departare, aducand in sufletul tau o bucurie mare, o bucurie pe care o simti alaturi de cei apropiati dupa ce colinde ascultati. Craciun fericit!

Sarbatoarea sfanta a sosit, langa bradul impodobit, ne adunaram mic cu mare sa rostim cate-o urare; sa ne fie viata lina, incarcata de lumina, casa plina, pace in inimi, fericire si sanatate ca e mai buna decat toate. Craciun fericit.

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !

CRACIUN BINECUVANTAT SI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCA IN INIMA FIECARUI ROMAN Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.

„Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2014, URĂRI DE CRĂCIUN 2014 PRIN SMS. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

Cookies