MESAJE DE 8 MARTIE. MESAJE FRUMOASE DE ZIUA FEMEII PENTRU MAMA ŞI PENTRU IUBITĂ

de:
03 mart. 2015
2 afișări
MESAJE DE 8 MARTIE. MESAJE FRUMOASE DE ZIUA FEMEII PENTRU MAMA ŞI PENTRU IUBITĂ

MESAJE 8 MARTIE. În aceasta zi speciala vreau sa-ti amintesti de iubirea ce ti-o port in suflet. La mulţi ani!

La mulţi ani, mămica mea! Să fii fericită şi să te iubescă toată lumea cum o fac eu, puiul tău.

MESAJE ZIUA FEMEII. Esti unica femeie din viata mea si lumina sufletului meu… La multi ani de 8 Martie, iubita mea!

Îţi mulţumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU MAMA. Iti doresc o primavara senina, cu multe bucurii! La multi ani de 8 Martie!

Când 8 Martie râde-n prag şi e sărbătoare, darul pentru mama mea e un sărut şi-o floare. La mulţi ani, mama!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ. In aceasta zi speciala, vreau sa aduc primavara in sufletul tau, impreuna cu toata iubirea mea! La multi ani!

Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi mulţumim şi te iubim. La mulţi ani!

MESAJE ZIUA FEMEII PENTRU IUBITĂ. Chiar daca azi o sa te pierzi printre flori si declaratii de dragoste, nu uita ca exista in viata ta cineva care te iubeste mai presus de orice. La multi ani de 8 Martie!

Pe aripi de primăvară, 8 Martie lin coboară şi în a lui privire poartă mult noroc şi fericire! La mulţi ani, mamă!

MESAJE ZIUA FEMEII PENTRU MAMA. Tu mi-ai daruit atat de multe, m-ai învăţat ce e fericirea si mi-ai alungat mereu toate gandurile rele, dar mai presus de toate mi-ai dat cel mai de preţ dar de pe lume: viaţa! Te iubesc, mamă dragă!

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine, mamă. Acum că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viață și vreau să îți mulțumesc! Te iubesc și îți urez un sincer „La mulţi ani, mamă!”.

MESAJE 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ. Tu esti soarele si primavara mea si toate florile pamantului infloresc astazi doar pentru tine!

Precum sunt florile gingaşe, soarele luminos, apele limpezi şi izvoarele cristaline, aşa să fii tu, mămică dragă, bună, înţeleaptă şi frumoasă! La Mulţi Ani!

MESAJE ZIUA FEMEII PENTRU IUBITĂ.  De cand mi-ai daruit dragostea ta, in sufletul meu e doar primavara. Astazi, de 8 Martie, îti trimit toata iubirea mea si multe sarutari!

Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mamă – lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt în prezent. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mamă!

MESAJE ZIUA FEMEII PENTRU MAMA. MESAJE PENTRU MAMA. MESAJE 8 MARTIE PENTRU MAMA. Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare câmp de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, draga mea mamă!

Cookies