Mesaje de 8 martie haioase. Cum se mai vaită bărbații pe net

08 mart. 2021
3988 Afișari
Mesaje de 8 martie haioase. Cum se mai vaită bărbații pe net

Mesaje de 8 martie haioase. Ziua Femeii este un bun prilej de a da femeilor din viața ta mesaje, dar, ca orice alt eveniment de acest gen, a dat naștere și unor mesaje haioase, pe care le prezentăm mai jos.

Mesaje de 8 martie haioase. 8 Martie este pretextul ideal să îi mai demonstrezi încă o dată cât de mult o iubești, fie că îți este mamă, soție sau iubită. Dar, la fel ca alte sărbători și evenimente, internauții nu au întârziat să facă glume pe seama acestei zile.

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie încă din anul 1977, atunci când a fost adoptată printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU, în unele țări fiind declarată prin lege zi liberă.

Mesaje de 8 martie haioase

B365.ro îți arată și câteva mesaje haioase, prin care bărbații se vaită bac ă dau bani pe flori, ba se amuză pe seama Zilei Femeii.

 

ÎȚI RECOMANDĂM și câteva MESAJE DE ZIUA FEMEII

  • Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mamă!
  • Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine.Cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb. Tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie. Tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…
  • Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe
  • Sunt cel mai fericit bărbat! Am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie
  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!
Cookies