BAZAR

Mesaje de 8 martie haioase. Cum se mai vaită bărbații pe net

Mesaje de 8 martie haioase. Ziua Femeii este un bun prilej de a da femeilor din viața ta mesaje, dar, ca orice alt eveniment de acest gen, a dat naștere și unor mesaje haioase, pe care le prezentăm mai jos.

Mesaje de 8 martie haioase. 8 Martie este pretextul ideal să îi mai demonstrezi încă o dată cât de mult o iubești, fie că îți este mamă, soție sau iubită. Dar, la fel ca alte sărbători și evenimente, internauții nu au întârziat să facă glume pe seama acestei zile.

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie încă din anul 1977, atunci când a fost adoptată printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU, în unele țări fiind declarată prin lege zi liberă.

Mesaje de 8 martie haioase

B365.ro îți arată și câteva mesaje haioase, prin care bărbații se vaită bac ă dau bani pe flori, ba se amuză pe seama Zilei Femeii.

ÎȚI RECOMANDĂM și câteva MESAJE DE ZIUA FEMEII

  • Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mamă!
  • Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine.Cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb. Tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie. Tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…
  • Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe
  • Sunt cel mai fericit bărbat! Am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie
  • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button