BAZAR

Mesaje de 8 Martie. Urări, felicitări și SMS-uri pentru mama sau femeia dragă ție

Mesaje de 8 Martie. Astăzi este celebrată Ziua Internațională a Femeii, una în care nu există copil, bărbat sau soț care să nu trimită o felicitare mamei, soției sau iubitei.

Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie sunt cele venite din suflet. Se întâmplă totuși să nu avem mereu inspirație, așa că, de Ziua Femeii, B365.ro îți sugerează câteva mesaje de 8 Martie care pot fi trimise mamelor, soțiilor, iubitelor sau colegelor.

8 Martie este pretextul ideal să îi mai demonstrezi încă o dată cât de mult o iubești, fie că îți este mamă, soție sau iubită.

Mesaje de 8 Martie pentru mamă

 • Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!“

Mesaje de 8 Martie

 • Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul de a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea

Mesaje de 8 Martie

 • Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut, sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi mulțumesc! Te iubesc! La mulţi ani, MAMA!!!

Mesaje de 8 Martie

 • Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!

Mesaje de 8 Martie

 • Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu

Mesaje de 8 Martie

Mesaje pentru soție sau iubită

 • Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
 • Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!

Mesaje de 8 Martie

 • Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie!
 • Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea!
 • 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!

Mesaje de 8 Martie

 • Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!

Mesaje de 8 Martie

 • Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button