BAZAR

MESAJE DE 8 MARTIE 2015. SMS-URI și URĂRI haioase și amuzante pentru ZIUA FEMEII, 8 MARTIE

MESAJE DE 8 MARTIE 2015. MESAJE HAIOASE 8 MARTIE, SMS-URI și MESAJE AMUZANTE ZIUA FEMEII. Există şi bărbaţi care preferă să trimită mesaje amuzante și pentru aceștia am pregătit o selecție de mesaje haioase pentru Ziua Femeii, 8 martie 2015.

Iată mai jos câteva exemple de MESAJE, SMS-URI şi URĂRI AMUZANTE de 8 MARTIE, ZIUA FEMEII:

MESAJE HAIOASE 8 MARTIE, SMS-URI ZIUA FEMEII: „Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran, dar mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european.”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afghanistan, însă cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie. Asta se întâmplă în fiecare an. La muţi ani!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

MESAJE AMUZANTE ZIUA FEMEII, 8 MARTIE 2015: „Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, rațiune și cu multă diplomație.”

„În sufletele noastre-i mereu primăvară,
Iar ziua de 8 MARTIE sosește iară,
Această zi să vă aducă,
Un mărțișor și viață lungă,
Iar mie, cea care compuse…
O fustă și… vreo două bluze!”

MESAJE HAIOASE 8 MARTIE, SMS-URI ZIUA FEMEII: „Chiar dacă uneori țăranul român își bate femeia de-o snopește, de 8 Martie nu uita de ziua ei… că așa e românește.”

„Dumnezeu a creat bărbatul întâi. Apoi a vrut să creeze ceva mai bun, așa că a creat femeia. La mulți ani de ziua femeii!”

„Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbați. În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie care îl întrece! La mulți ani de ziua femeii!”

MESAJE DE 8 MARTIE 2015. MESAJE HAIOASE 8 MARTIE, SMS și MESAJE AMUZANTE ZIUA FEMEII.„Suntem fiice drăguțe, surori dulci, iubite încântătoare, soții dragi, mame adorabile, suntem o sursă de putere, suntem FEMEI! La mulți ani!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button