MESAJE FRUMOASE DE 8 MARTIE 2015. Mesaje speciale pentru mame, surori și iubite de 8 MARTIE

de:
08 mart. 2015
915 Afișari
MESAJE FRUMOASE DE 8 MARTIE 2015. Mesaje speciale pentru mame, surori și iubite de 8 MARTIE

MESAJE FRUMOASE 8 MARTIE 2015. URĂRI PRIN SMS DE 8 MARTIE. MESAJE ZIUA FEMEII.„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„Sună-ţi prietena, s-ar putea să fie cu mine”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără noi”

MESAJE FRUMOASE 8 MARTIE 2015. URĂRI PRIN SMS DE 8 MARTIE. MESAJE ZIUA FEMEII. „Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.”

„Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european”

” În sufletele noastre-i mereu primăvară,
Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,
Această zi să vă aducă,
Un mărţişor şi viaţa lungă,
Iar mie, cea care compuse…
O fustă şi… vreo două bluze!”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate femeia de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita de ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.”

MESAJE FRUMOASE 8 MARTIE 2015. URĂRI PRIN SMS DE 8 MARTIE. MESAJE ZIUA FEMEII. „Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni!”

„Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară, cu mult mai frumoasă decât precedentele!”

„O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 Martie!”

„Azi uita cine esti și trezeste-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!”

MESAJE FRUMOASE 8 MARTIE 2015. URĂRI PRIN SMS DE 8 MARTIE. MESAJE ZIUA FEMEII. „Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!”

„Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!”

„La multi ani scumpa mea mamica! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus.”

„Iti multumesc mama. Tu esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mama!”

„Mama ne iarta toate greselile, chiar si pe acelea pe care nu le-am facut.”

„În fiecare zi îmi reaminteşti că TU eşti cea mai bună, cea mai inteligentă, cea mai frumoasă.”

„Îţi trimit acest mesaj ca să îţi spun că alături de tine înfloreşte lumea în jurul meu. Îţi mulţumesc.”

MESAJE FRUMOASE 8 MARTIE 2015. URĂRI PRIN SMS DE 8 MARTIE. MESAJE ZIUA FEMEII. MESAJE de 8 MARTIE – pentru soacră

„Cu toate că sunt foarte rare cazurile când nurorile sau ginerii se înțeleg de minune și nu au nici un resentiment față de soacre, de 8 Martie lăsați de o parte neînțelegerile și mulțumiți-i soacrei că a nascut cea mai frumoasă ființa de pe pământ care e motivul pentru care trăiți. Acceptarea este cuvantul cheie, iar recunoștința, de cele mai multe ori poate însemna buna-înțelegere, pace și iubire în familie.”

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani”, celei mai grozave soacre!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La multi ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

Cookies