Mesaje de 1 martie de la primarii din București. Ce au de transmis

01 mart. 2021
897 Afișari
Mesaje de 1 martie de la primarii din București. Ce au de transmis

Prima zi de primăvară a reprezentat un bun prilej pentru primarii din București să transmită mesaje de 1 martie pentru doamnele și domnișoarele din Capitală.

Mesaje de 1 martie de la primarii din București pentru reprezentantele sexului frumos. Ziua de astăzi a început cu zâmbet pentru doamnele și domnșoarele din București care au intrat pe paginile de Facebook ale primarilor din unele sectoare ale Capitalei.

Primul edil care a transmis mesaje de 1 martie a fost Cristian Popescu Piedone, primarul de la Sectorul 5. Acesta a furat startul și a postat încă de azinoapte pe pagina sa de Facebook un text prin care le transmite doamnelor și domnișoarelor din sector gânduri bune la început de primăvară.

”Primăvara e anotimpul în care le amintim doamnelor și domnișoarelor din viața noastră cât de mult le prețuim. Cât de importantă este grija și iubirea lor. Cât de împlinită este viața noastră datorită lor.

Primăvară e anotimpul în care toată natura prinde viață. Când soarele începe să strălucească pe cer, iar razele sale ne încălzesc după o iarnă lungă și rece.

Primăvara e când ne amintim că viața e frumoasă. Când ne oprim din drumul nostru pentru a admira ghioceii abia apăruți. Primăvara e când dăruim fără să așteptăm nimic în schimb, pentru că zâmbetul unui om drag ne este de ajuns.

Primăvara e când toate păsările încep să cânte de bucurie pentru că tu ți-ai amintit să fii fericit și bucuros de tot ce te înconjoară.

Primăvara e când te oprești să vorbești cu un cățel care doarme întins la soare. Cu o gărgăriță care a aterizat neașteptat pe mâna ta. Cu bătrâna din colț care vinde flori, supărată că ea nici de 1 martie nu primește o floare. Primăvara e când iubeşti şi nu aştepţi să fii iubit.

Primăvară e atunci când crezi în minuni. Când ai noi speranțe. Când realizezi că trebuie să prețuiești mai mult oamenii dragi.

Vă urez o primăvară plină cu soare pe cer și în suflet! La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! ”, a scris Piedone pe Facecook.

Și Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a ținut să marcheze această zi, transmițându-le femeilor un mesaj.

” Doamnelor, domnișoarelor, să aveți o primăvară frumoasă!”, a scris Daniel Băluță.

Nici Robert Negoiță, de la Sectorul 3, nu le-a uitat pe doamne și domnișoare, acesta urându-le într-un mesaj video ”la mulți ani” și ”o zi frumoasă”. Apoi, edilul a continuat postarea video discutând despre cum Guvernul ia din banii sectorului 3.

Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2, a postat la rându-i un mesaj:

”Vă urez tuturor o primăvară limpede, că prea am avut multe vremuri tulburi”.

Mesaje de 1 martie de la primarii din București. Nicușor Dan și Ciprian Ciucu nu au postat încă

Până la ora redactării acestui text, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și Primarul General, Nicușor Dan, nu apucaseră, cel puțin în mediul online să transmită mesaje de 1 martie doamnelor și domnișoarelor.

A făcut-o, însă, Prefectul Capitalei, care a scris pe Facebook:

”Ca într-un început de zbor, cu gândul la o lume curată și adânc spiritualizată, vă dorim o primãvarã frumoasã!”

Și fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, le-a scris un mesaj femeilor.

Mai mult, la primele ore ale dimineții, în mai multe intersecții din Bucureti, politișiti împărțeau marțisoare doamnelor și domnișoarelor care erau in trafic.

Dacă nu aveți inspirație sau dacă nu ați apucat încă să trimiteți mesaje de 1 martie femeilor din viața dumneavostră, va recomandăm să alegeți de AICI sau de AICI.

Cookies