MESAJE DE 1 APRILIE HAIOASE: PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, prin SMS, pentru iubit, prieteni şi colegi

de:
31 mart. 2014
7810 Afișari
MESAJE DE 1 APRILIE HAIOASE: PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, prin SMS, pentru iubit, prieteni şi colegi

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: M-am gândit iubitule că nu trebuie să mai trăieşti în minciună şi să-ţi zic cine sunt eu cu adevărat. Te înşel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău din clipa în care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut să-l refuz. Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite şi promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie care ţi-o fac. Te iubesc!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Iubitule, sunt gravida. I-am spus deja mamei tale. A zis sa ne grabim cu nunta. A facut deja un credit la banca sa cumparam cele necesare… Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa te alarmez cu aceasta PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE.

MESAJE DE 1 APRILIE HAIOASE: Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Dragul meu, cumpara in drum spre casa un pui si niste cartofi: m-a sunat mama sa-mi spuna ca se muta cu noi o vreme!

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Îţi trimit acest mesaj ca să ştii că nu ne mai putem întâlni pentru că am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi am aflat că trebuie să-mi fie amputat un picior, de aceea vreau să-ţi spun că trebuie să vii să mă vizitezi la spital ca să afli că, de fapt, a fost o PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE.

MESAJE DE 1 APRILIE HAIOASE: Buna, sunt Nelly, noua asistenta a domnului director. Domul Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. La revedere. Si sa nu imi porti pica pentru pacaleala asta de 1 Aprilie!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Astăzi este ultima zi din viaţa mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult. Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBITĂ: Salut, iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta [Numele Prietenei].

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBITĂ: Draga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna este timpul sa-ti spun adevarul: eu sunt, de fapt, GAY si m-am combinat cu tine doar pentru a fi mai aproape de (numele unui prieten al ei).

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Dragul meu, asta-seara vreau sa iti fac ce iti place tie cel mai mult!… Salata de boeuf!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: SUNT INSARCINATA cu noi atributii la serviciu. Sper sa-mi dea si marire de salariu!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBITĂ: Nu stiu cum sa-ti spun… e ceva destul de important si nu stiu cum sa incep. Stiu ca nu te-ai fi asteptat la asta din partea mea, dar…s-a intamplat. M-am indragostit de prietena ta…Nu stiu cum a inceput totul… i-am spus ca o iubesc, iar ea mi-a zis… stii ce mi-a zis? Sa ma las de facut glume proaste de 1 aprilie!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine ! Astept raspuns!

MESAJE DE 1 APRILIE PENTRU IUBIT: Iubitule, astazi am descoperit ceva minunat, ceva ce sunt sigura ca o sa te bucure si pe tine. Esti pregatit?…Ei bine, am descoperit ca sunt gravida. In luna a doua. Asa ca va trebui sa ne grabim cu nunta ca sa putem spune ca s-a nascut la 7 luni. Am vorbit deja de rochie si ma gandeam sa nu fie o nunta mare… Tu ce zici? Te bucuri, nu? Te bucuri ca te-am pacalit?

Cookies