ȘTIRI

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

 „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

„Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!”

„Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!”

„Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!”

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

„Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine”

„Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin”

„Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!”

„Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit”

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

Dacă într-o noapte, un om mare si roşu intră pe fereastră şi te bagă intr-un sac, să nu te sperii. I-am scris Moşului că tot ce vreau eşti tu. Craciun fericit!

Pacea şi bucuria de Crăciun să fie cu tine tot anul viitor. Îţi doresc un an nou plin de de fericire. Crăciun fericit!

Sper să aveţi un Crăciun minunat şi Moşul să fie darnic cu dumneavoastră. Crăciun fericit!

Să ai un Crăciun fericit şi minunat. Sper să petreci un Crăciun fericit împreună cu familia ta.

Craciun mişto tuturor! S-ar putea ca Moşu’ sa nu ajungă la noi toţi pentru ca acum 10 minute l-am văzut intr-o bodeguţa de cartier petrecând de zor împreuna cu elfii!

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

Un bătranel cu chipul drag v-a călcat al casei prag. Sa nu-l jigniţi, e Moş Crăciun ce vă aduce un an mai bun. Crăciun fericit!

Moş Craciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos şi nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume si acum te voi avea in sfarşit. Crăciun fericit draga mea!

Pe la colţuri unii spun, Că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o să vină, Să vă aducă in pumni lumină! Lânga brad şi lânga foc, Să vă aducă mult noroc!

Eşti special, eşti unic; fie ca şi acest Crăciun, să fie unic şi special ca tine! Crăciun fericit!

Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

MESAJE CLASICE de CRĂCIUN 2014 și URĂRI HAIOASE de CRĂCIUN 2014, FELICITĂRI DE CRĂCIUN

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin

Ma adresez pe aceasta cale membriilor familiei, prieteniilor si cunoscutilor! Va informez ca sunt dispus(a) ca incepand de azi sa primesc cadouri pentru a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca, autoturisme si chiar apartamente. Craciun Fericit!

Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!!

L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos. Si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, fiindca e trimis de noi. Craciun Fericit si La Multi Ani!

Craciun Fericit! Sper ca Mosul sa nu uite ca ai fost cuminte si sa iti aduca ceea ce ti-ai dorit cel mai mult.

sursa: gandul.info, realitatea.netRecomandarile noastre


Parteneri

Back to top button