MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE:Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le poţi trimite doamnelor

de:
05 mart. 2014
25 afișări
MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE:Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care le poţi trimite doamnelor

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE: Nu exista prilej mai minunat de daruire decat sa poti da zi de zi ce ai mai bun din tine. Sa poti sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Pentru calauzirea pasilor pe drumul vietii si stiintei, pentru invatarea si cunostintele daruite. Va multumim cu respect, doamna Profesoara! La multi ani!!!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE: De 8 martie vă uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. La mulţi ani, de 8 Martie!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE: Fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos, doamna invatatoare / profesoara.

Un gand curat si senin ca primavara, pentru vesnicia ei!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE:

În sufletele noastre-i mereu primavara,

Iar ziua de 8 MARTIE soseste iara,

Aceasta zi sa va aduca,

Un martisor si viata lunga!

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Pe aripi de primavara

8 Martie lin coboara

Si in a lui privire

Va aduce mult noroc si fericire !

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE: Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica… La mulţi ani, de Ziua Femeii!

Doamna profesoara, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani de 8 Martie!

Cu ocazia acestei zile speciale vă dorim să aveţi parte de o viaţă frumoasă şi senină ca o primăvară! La mulţi ani!

MESAJE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE: De 8 Martie senin,

Intr-un cadru anonim

Primavara a sosit

In al iernii asfintit.

Primavara-n suflet va doreste …

Cookies