MESAJE 1 DECEMBRIE. MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. La mulţi ani, România!

de:
01 dec. 2015
155 Afișari
MESAJE 1 DECEMBRIE. MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. La mulţi ani, România!

MESAJE 1 DECEMBRIE. MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. Dragi români, sărbătoriți și simțiți românește oriunde v-ați afla! La mulți ani!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet.
La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi,
La fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam.
La Multi Ani, romane! Fii mandru de tara ta!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor. Vă invit să o cinstim cum se cuvine, acum şi la mulți ani!

Cu Ocazia Zilei Nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes! La multi ani, tuturor!

MESAJE 1 DECEMBRIE. A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem „La mulți ani”!

1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem urarile si salutarile noastre unui prieten si unui roman deosebit. La Multi Ani! Petrecere frumoasa de Ziua Nationala!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Cu romani de exceptie ca tine, tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu prieteni deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer „La Multi Ani”!

Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. Cunoscand oameni ca tine, indraznesc sa cred ca Romania poate avea un viitor mai bun. Iti multumesc pentru tot si iti doresc succesul pe care il meriti din plin.

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca! La multi ani Romane, La multi ani Romania!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflaţi! Să fim sănătoși si să avem grijă de țara noastră!

De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei iti doresc distractie placuta si sa te bucuri ca esti roman. La Multi Ani plini de realizari si impliniri!

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulți ani Romane!

La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!

La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani Romania!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

MESAJE 1 DECEMBRIE. MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate.

MESAJE 1 DECEMBRIE. Cu ocazia Zilei Naționale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră si sa va transmitem cele mai sincere urâri de bine.

ZIUA NAŢIONALĂ.Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani!

Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman.

Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Suntem bucuroși sa colaboram cu romani deosebiți ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!

Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritați din plin. La mulți ani!

De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

MESAJE 1 DECEMBRIE. MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. Cu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulți Ani!

Cookies