BAZAR

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR. Google a anunţat ca cei care au accesat site-ul google.ro de mai mult de 200 ori intr-un an vor primi un voucher de 200 RON”.

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR.  Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: SUNT INSARCINATA cu noi atributii la serviciu. Sper sa-mi dea si marire de salariu!”

 Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine ! Astept raspuns!

 Esti frumos, inteligent, sexy, excelent la pat, o adevarata vedeta in societate, stii sa te joci cu femeile pe degete, stii sa spui bancuri si sa fi interesant, esti tot ce isi poate dori o femeie. Dar nu uita ca azi e 1 aprilie. Te-am pacalit!”

 Cu ce ti-am gresit ? Ce nu ti-a convenit la mine ? De ce te porti asa ? Chiar nu mai insemn nimic pentru tine ? Scuze, dar acesta este un mesaj de 1 aprilie pentru pisica mea! Crezi ca o voi pacali?”

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR.  De-a lungul vietii, cand te trezesti dimineata si nu vezi pe nimeni langa tine, vino la mine, voi fi alaturi pentru a te tine de mana si… a te duce urgent la oftalmolog!”

FARSE 1 ARILIE. # Un studiu a demonstrat ca toti prostii utilizeaza degetul mare cand citesc un SMS. Acum e prea tarziu sa incerci sa schimbi degetul!”

 Iubitule, m-a sunat mama … S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult … cateva luni doar. Oricum ţie îţi place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa”.

 Alo, buna ziua, îmi cer scuze ca va deranjez … Nici nu stiu de unde sa incep … Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatăl meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparăm pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…”

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR.. # Aseară, mi-a luat foc apartamentul, de aceea aş vrea să ne întâlnim în faţa blocului, unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperată şi restul familiei şi să-ţi spun cum stă treaba despre păcăleala de 1 aprilie pe care ţi-am făcut-o”.

Iubito, am fugit de acasa…. Nu mai puteam suporta tortura de a fi departe de tine. Am fugit…. Acum sunt tot numai al tau. Vom sta la tine. Tu o sa te duci la serviciu. O sa iti mai iei inca o slujba… Eu o sa stau acasa si o sa cos, o sa spal, o sa gatesc, o sa am grija de cei 5 copii pe care o sa-i facem si vom fi fericiti… Fericiti, atat de fericiti. Ai sa vezi… Toata viata am sa te pacalesc de 1 Aprilie…”.

 Îţi dau acest mesaj ca să ştii şi tu că vacanţa se va prelungi până pe 3 mai. Dă mai departe acest mesaj ca să-şi facă toţi planuri de vacanţă şi să nu uiţi să le spui că este o păcăleală de 1 aprilie!

MESAJE 1 APRILIE 2017. SMS-uri amuzante de ZIUA PĂCĂLELILORRegret enorm iubitule, dar de maine nu ne mai putem vedea. Voi pleca definitiv din tara. Am primit viza pe viata in Canada. As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si a sarbatori de 1 Aprilie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button