Mesaj tulburător al mamei unei victime din #Colectiv. Ce vrea să facă, după moartea fiicei sale

de:
25 dec. 2015
2 Afișari
Mesaj tulburător al mamei unei victime din #Colectiv. Ce vrea să facă, după moartea fiicei sale

Alexandra Matache avea 26 de ani şi isi dorea sa ajunga jurnalista, dar cum nu a reuşit să se angajeze în presă lucra ca barmaniţă. Tânăra lucra în clubul Colectiv şi era la lucru în seara de 30 octombrie, când a izbucnit incendiul teribil care a ucis 63 de oameni şi s-a soldat cu peste 100 de răniţi.

Parintii fetei trăiesc anul acesta cel mai negru Crăciun din multe care vor veni de acum acolo. Pentru că Alexis nu va mai sta niciodată cu ei la masă de Sărbători. Îngenuncheaţi de durere, părinţii fetei se gândesc că poate, în viitor, după ce se vor mai obişnui cu durerea, vor înfia un copil.

„Nu mai vreau sa fac copii, am 47 de ani. Nu se stie pe viitor, poate o sa infiem unul. Asta peste un an sau doi. Acum este prea devreme sa ma gandesc la asta, pana atunci am sa ii ajut. Am fost acum cateva zile la un centru de plasament si am cunoscut o fata de 18 ani care avea voce la fel ca si Alexandra. Am sa vorbesc cu profesoara fetei mele de canto sa o ajute”, a declarat Cristina Matache, mama Alexandrei, potrivit cancan.ro.

„Sunt dezamagita de mine si de tot ceea ce traiesc.
Am luptat o viata intreaga si am facut sacrificii sa imi cresc fetita cu speranta intr-un viitor mai bun macar pentru ea. Insa…degeaba…
Totul a fost in zadar. De ce?
Pentru ca mi-a murit copilasul in focurile dorintei de imbogatire ale unor patroni vinovati de moartea tragica a 62 de oameni (n.r. – intre timp, numarul mortilor a crescut la 63) si ranirea altor peste 100.
Pentru ca eu in loc sa imi vad fetita bucurandu-se de Craciun ma duc sa stau in cimitir, pe cand acesti „domni” vor sta acasa in jurul bradului cu familia, bucurosi ca au „scapat” din arest. Iar sufletele noastre si ale atator oameni morti nevinovati isi vor plange durerea si tradarea pentru ca 50 de zile de arest sunt suficiente pentru patronii care ne-au ucis copilasii.
Nimeni nu s-a pus in locul meu ca mama care plange langa o cruce in cimitir ori in locul oricarui tanar ars in clubul mortii.
Nu vreau sa imi pierd speranta in justitia din Romania, nu vreau sa cedez… Vinovatii, toti cei implicati, trebuie sa raspunda penal pentru chinul nostru!!”, a scris Cristina Matache pe Facebook.

 

 

Cookies