Mesaj pentru Schumacher, pe monoposturile Formula 1 Mercedes

de:
27 ian. 2014
0 Afișari
Mesaj pentru Schumacher, pe monoposturile Formula 1 Mercedes

Monoposturile de Formula 1 Mercedes, care vor efectua, începând de marţi, primele teste oficiale în 2014, la Jerez în Spania, vor avea imprimat un mesaj de susținere pentru Michael Schumacher, aflat de patru săptămâni în comă după accidentul suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel.

Potrivit echipei germane, mesajul „#KeepFightingMichael” (n.r. – continuă să lupţi, Michael), cu # înainte, pentru a le permite fanilor să-şi manifeste la rândul lor susţinerea pentru septuplul campion mondial de Formula 1 pe reţelele de socializare, va fi vizibil pe noile monoposturi W05, pe care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg le vor pilota în testele de la Jerez, scrie Mediafax.

Campion mondial de două ori cu Benetton şi de cinci ori cu Ferrari, Schumacher, în vârstă de 45 de ani, şi-a petrecut partea finală a carierei sportive, între 2010 şi 2012, la echipa Mercedes, fără a reuşi să câştige vreo cursă pentru marca germană. Totodată, înaintea debutului în Formula 1, el a făcut parte din programul Mercedes de dezvoltare a tinerilor piloţi.

Cookies