MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE, de la Duane Butcher: Ce spune diplomatul despre FEMEILE din România

de:
08 mart. 2014
0 Afișari
MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE, de la Duane Butcher: Ce spune diplomatul despre FEMEILE din România

MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE:

„De la sosirea mea în Bucureşti, în urmă cu peste doi ani, am avut privilegiul de a cunoaşte multe femei hotărâte să facă această ţară mai paşnică şi mai prosperă. Ca şi femeile din Statele Unite ale Americii, româncele, fie ele tinere sau în vârstă, lucrează pentru a susţine economia, cresc copii şi îmbogăţesc cultura. Ar trebui să ne gândim preţ de o clipă cât de mult înseamnă ele pentru noi”, transmite diplomatul american, conform RomaniaLibera.ro.

MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE:

Duane Butcher le evocă, în mesajul său, pe româncele care sunt lideri politici şi care „se dedică profund slujirii celor pe care îi reprezintă”, dar şi pe femeile care se dedică activităţii în ONG-uri, educaţie şi jurnalism. „Unde am fi dacă ele nu ar lupta pentru statul de drept, pentru apărarea mediului înconjurător, dacă nu ne-ar educa copiii, nu ar căuta adevărul şi nu i-ar apăra pe cei marginalizaţi?”, se întreabă însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti.

MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE:

„Femeile procuror şi judecător sunt extraordinare modele de urmat pentru cei care îşi doresc o societate corectă, în care toţi oamenii sunt egali în faţa legii. Integritatea şi curajul lor contribuie la asigurarea transparenţei, stabilităţii, previzibilităţii şi bunei guvernări, esenţiale pentru obţinerea de investiţii economice. Activitatea lor creează un viitor mai prosper şi mai sigur pentru toţi”, consideră Butcher.

MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE:

Acesta nu le uită nici pe femeile din lumea afacerilor, unde „viziunea şi perseverenţa lor ajută la îmbogăţirea României”, şi nici pe cele „înfruntă cu îndrăzneală provocările activităţii în cadrul forţelor armate, dovedind competenţă, determinare şi patriotism”.

MESAJ PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE:

„Cu toţii ar trebui să avem un respect profund pentru femeile medic şi asistentele din spitale şi clinici. Întotdeauna pregătite să răspundă la apel, ele uşurează durerea celor care suferă din pricina bolilor şi a rănilor, având în acelaşi timp grijă şi de propriile familii. Nu ne-am putea lipsi de experienţa şi compasiunea lor”, mai spune Butcher.

Cookies