Mesaj pe geamul unui autobuz STB, special pentru călătorii care realizează în ultimul moment că au ajuns în stație: „Nu coborâți cu tot cu scaun!”

25 mai 2023
44799 Afișari
Mesaj pe geamul unui autobuz STB, special pentru călătorii care realizează în ultimul moment că au ajuns în stație: „Nu coborâți cu tot cu scaun!”
Mesaj pe geamul unui autobuz STB, special pentru călătorii care realizează în ultimul moment că au ajuns în stație: „Nu coborâți cu tot cu scaun!”. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Un mesaj pus pe geamul unui autobuz STB a stârnit râsul călătorilor. Este scris sub formă de glumă, dar transmite ceva cât se poate de serios.

„Nu coborâți cu tot cu scaun!”

O persoană a atașat un mesaj haios pe geamul unui autobuz al liniei 163 din București. Nu se știe dacă acea persoană a fost șoferul sau, pur și simplu, un călător, însă i-a amuzat copios pe cei care au călătorit cu autobuzul respectiv. Și nu doar pe ei!

Mesajul de pe geam sună cam așa:

STIMAȚI CĂLĂTORI, 

PENTRU COBORÂRE VĂ RUGĂM SĂ VĂ PREGĂTIȚI DIN TIMP! NU COBORAȚI CU TOT CU SCAUN”

Acesta a fost scris cu litere mari de tipar pentru a atrage atenția călătorilor. Probabil cel care l-a scris s-a gândit că poate, astfel, călătorii nu se vor mai înghesui să coboare în ultimul moment, creând disconfort în mijlocul de transport.

O bucureșteancă a fotografiat mesajul respectiv și a postat imaginea pe pagina de Facebook „Reclamații STB ( fostul RATB ) București”. Comentariile internauților nu au lipsit nici de această dată.

Mesaj pentru călătorii din autobuz
Mesaj pentru călătorii din autobuz. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB ) București

Mulți dintre ei i-au dat dreptate autorului, alții doar au râs pe seama postării.

Câteva dintre comentarii

  • „Așa trebuie să fie afișat în toate mijloacele de transport în comun.” – A. M.
  • „Mai trebuie un afiș : „Nu coborâți cu portofelul altuia!” – M. M.
  • „Aha, de aceea stau unii înțepeniți în uși? Ei sunt pregătiți să coboare de cum urcă!” – D. Z.
  • „Știe omul ceva, de a pus anunțul…” – J. J.

Autobuzul vanilat, o surpriză pentru călători

Un șofer de pe linia 136 a făcut în urmă cu câteva luni un gest drăguț pentru călători. Acesta a montat brăduți parfumați pe barele de sus ale autobuzului.

Acest gest plăcut i-a uimit și, în același timp, bucurat pe călători. Nu se așteptau ca un mijloc de transport în comun să aibă un miros atât de plăcut.

Brăduții au fost fotografiați și, ulterior, postați pe pagina de Facebook menționată mai sus.

Domnul șofer de pe linia 136. mașina cu nr 6422, vă mulțumim pentru „brăduleții” din autobuz!” a scris un bucureștean pe Facebook

Autobuzul vanilat
Autobuzul vanilat. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB ) București

Te-ar putea interesa și:

Cookies