Mesaj emoţionant de la o fostă colegă a jurnalistei Iuliana Gătej:Ai devenit un infinit. De dragoste

de:
26 dec. 2015
2 Afișari
Mesaj emoţionant de la o fostă colegă a jurnalistei Iuliana Gătej:Ai devenit un infinit. De dragoste

„Dragă Iulica,

Ti-am adus flori si candele. Cu totii. Ai si jucarii pe biroul tau, unde e multa lumina. „Copiii” tai plang neintrerupt de la un birou la altul. E cea mai trista zi pe care ei si noi o traim fara tine. Ei vor sa fie cu tine mai mult timp. Iti vor fi la capatai mai devreme, vor veni sa te vegheze de maine.

In redactie, e liniste. Si toata lumea a venit in culoarea ta preferata, negru. Daca nu esti tu sa mai aduci un zambet si o dragoste, lumea e trista, cu ochii in jos si nodul in gat. Am incercat sa ne organizam, dar ne ia muuult mai mult ca atunci cand erai si tu la intalnirile din redactie. Nu mai e niciun zambet, Flutu, pe fata nimanui. Unora le e azi frig desi niciodata nu le e frig, altora ni se pare ca lipsa ta nu e aievea, ci doar un cosmar. Cine umple golul, Iulico? Suntem devastati. Baietii plang, fetele sunt deja in transa cea mai neagra a durerii.

Ai devenit un infinit. De dragoste. Infinitul ala pe care l-ai facut in cea mai lunga scrisoare pentru mama si apoi in cea mai sincera iubire pentru noi toti. Asta este o scrisoare scurta pentru tine, ca sa stii de noi si cei care nu te stiu sa stie ca tu esti unul dintre cei mai marfa oameni pe care noi i-am cunoscut, i-am iubit si inca ii mai iubim cu fluturi in stomac, i-am avut colegi si i-am admirat.

Draga Iulica, sa ai grija de mama ta (stiu, sufletul tau) de acolo, de sus, sa ne mai trimiti si noua cate un semn de dragoste si sa ne inveti sa ne iubim in fiecare zi, nu doar in cele mai fericite momente sau doar in zile crunte cum sunt astea in care tu nu mai vii…

Te pup si te imbratisez ca ultima oara, marti,

Lavitz”

Iuliana Gătej, jurnalistă Antena 1, a murit, joi seară, în Ajunul Crăciunului, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac.

În trecut, a lucrat la Realitatea TV, iar acum lucra ca reporter la Antena 1. Tânăra se ducea acasă, la Focșani, pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa.

Sursa: realitatea.net

Cookies