BAZAR

Mesaj emoţionant al lui Tudor Chirilă, după moartea actorului George Alexandru

Sâmbătă dimineaţa a murit actorul George Alexandru. Actorul de teatru şi film George Alexandru a murit la 58 de ani. Trupul său va fi depus la Teatrul Nottara, pe scena căruia a jucat 30 de ani. 

”A fost frumos in septembriele ala cand am filmat Milionari de weekend. Jorjac’ (asa il alintau cei care ii erau aproape si isi castigasera acest privilegiu) era in mare forma. Niciun inceput de cadru fara o ironie, fara zambetul ala neterminat, o colaborare perfecta cu ochii lui vii, iscoditori. Mutra de tatar sugubat. Apoi au mai fost noptile lungi de vara de la Catalin, pe Stirbei, eram niste copii si el era un fel de Oberon al nostru. Mai tii minte, Dorina Chiriac? Si acum vine vestea asta implacabila intr-o zi de iarna. Poate ca pentru Jorjac’ anul incepe bine. Pentru amintirile noastre… nu prea.”, a scris actorul pe Facebook, conform realitatea.net. 

Din ce cauză A MURIT, de fapt, actorul George Alexandru

Actorul George Alexandru a încetat din viață vineri, 1 ianuarie, la ora 23.30, din cauza unor complicații severe ale unei infecții abdominale grave, nu în timpul unei operaţii, a precizat Institutul Clinic Fundeni într-un comunicat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button