FIT CITY

Mesaj emoţionant al lui Nicoll Şerban, o tânără de 16 ani, rănită în Colectiv, care a ieşit din comă

„Hey! După fix trei săptămâni nu tocmai ok pentru mine, am reușit să intru pe internet. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă rog frumos să mă înțelegeți că nu vă pot răspunde așa cum mi-aș dori, mâinile mele nevrând să mă asculte în totalitate. Mesajele voastre le pot citi, mă bucură și îmi dau putere să merg mai departe și, poate într-o zi, să ne întâlnim și să ne bucurăm că ce a fost rău a trecut”, a scris tânăra pe Facebook.

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 59 DE MORŢI. Sâmbătă dimineaţă a murit un tânăr de 22 ani

Un tânăr de 22 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, fiind cea de-a 59-a victimă a incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie. Ieri, o altă tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa la un spital din străinătate.

Nicoll Şerban se afla în Club Colectiv, împreună cu fratele ei Alex, în seara de 30 octombrie când a izbucnit incendiul. 

Mama celor doi tineri, Elena Şerban, a postat şi ea un mesaj emoţionant pe Facebook, conform romaniatv.net: „Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la trei noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să «spargem» toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate… Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button